dilluns, 15 d’abril del 2013

Concert a l'Auditori


Aquest proper dijous 18 d'abril a les 19:00 l'Orquestra us oferirà un concert a l'Auditori (Sala 2, Oriol Martorell) conjuntament amb Unmapped Collective, col·lectiu francès que és aquests dies de gira per Barcelona i amb qui ja vam treballar al FIMU de Belfort l'any passat.
El repertori consistirà en una Roda molt especial, una improvisació a càrrec d'Unmapped, una primera mostra dels resultats del nostre treball d'improvisació amb Quo-Tr, el software desenvolupat pel compositor Orm Finnendalh, i la nostra ja clàssica Clix ReduX, aquest cop optimitzada per la improvisació col·lectiva amb patrons rítmics.
Precisament hem estat dos dies assajant intensivament amb l'Orm i creiem que aquesta obra és un paradigma interpretatiu nou per nosaltres, molt centrada en l'aspecte instrumental i en el diàleg entre l'intèrpret i una plantilla predefinida amb què improvisar-hi. Aquesta oportunitat de treballar amb el compositor, que perllongarem fins al juny, ha estat fruit de la col·laboració de l'Institut Goethe de Barcelona.
Hi sou tots convidats!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada