dilluns, 9 de gener de 2012

Concert de l'Orquestra al NMF de Birmingham

El proper dissabte 28 de gener (hora a determinar) l'Orquestra oferirà un concert d'uns 20-30 minuts de durada en el marc del Network Music Festival, que té lloc del 27 al 29 d'aquest mes a la ciutat anglesa de Birmingham. Interpretarem la Roda en la versió mixta amb flauta travessera.
El NMF és un cap de setmana farcit d'actuacions amb les darreres tecnologies, instal·lacions interactives, tallers i xerrades centrades en l'estètica, la creació i la pràctica performativa en xarxa.
Allí compartirem escenari amb altres formacions similars com el Birmingham Laptop Ensemble o Benoît and the Mandelbrots entre d'altres.
Hi sou tots convidats, promet ser un cap de setmana fatàstic!

Notícia al web del Festival
Notícia al web del Departament de Sonologia de l'Esmuc

1 comentari:

 1. Hola,

  Hem afegit el bloc a la Penedesfera www.penedesfera.cat, la comunitat de blocaires de l'Anoia, l'Alt i el Baix Penedès i el Garraf.

  Us agrairíem que per a difondre i augmentar la xarxa feu un link del vostre bloc cap al portal. A la barra lateral trobareu logos i consells per millorar la visibilitat a la Penedesfera. Si voleu rebre les informacions de la comunitat envieu-ne un e-mail a penedesfera@penedesfera.cat

  Al web trobareu tot un seguit d'eines per tal de millorar la comunicació i la participació entre els penedesencs a internet.

  Salutacions i felicitats pel bloc!

  Daniel García Peris
  www.danielgarciaperis.cat

  ResponElimina