dimecres, 22 de juny del 2011

Portada a Vilaweb

Avui som portada a Vilaweb! Concretament a l'espai L'Internauta, en Vicent Partal ha entrevistat el Josep M Comajuncosas per parlar de l'Orquestra, una mica del fenomen de les Laptop Orchestras i del concert del Sònar en particular.
http://www.vilaweb.cat/noticia/3900665/20110621/musica-portatil.html

Workshop de l'Orquestra a la PD Conf de Weimar

L'Orquestra de Portàtils oferirà un taller obert als participants a la PureData Conference que enguany té lloc a Weimar (Turíngia, Alemanya).
Aprofitant que el programari de La Roda està implementat íntegrament en PureData, oferirem un workshop dimecres 10 d'agost a les 16h de la tarda i al vespre es farà un concert amb els assitents que serà retransmès per la ràdio.
Hi sou tots convidats!

Pure Data Convention 2011
Faculty of Media Bauhaus-Universität Weimar. 8-14 d'agost.

Més informació a http://www.uni-weimar.de/medien/wiki/PDCON:Start

Taller de l'Orquestra a l'Alcover Music Experience

Aquest taller proposa introduir-vos en la interpretació col·lectiva amb ordinadors, en el marc d'un ensemble/orquestra que exploti les possibilitats creatives de la intercomunicació per xarxa. Es treballaran diverses estratègies d'improvisació musical centrades en l'exploració dels processos d'interacció mútua, impredictibilitat i comportaments emergents característics d'un entorn altament acoblat com és el d'un ensemble d'ordinadors en xarxa.


Dissabte 2 de Juliol a les 17h (al recinte de l'Institut “Fonts del Glorieta”, Alcover, Alt Camp)
Taller orquestra de Laptops
by ESMUC

Més informació http://www.alcovermusicexperience.cat/ame_tarda_06.html